Tartalom

2022.09.23. - Péntek

Typ: egyéb
Péntek
  • A nyugdíjasklub vezetősége értesíti a lakosságot, hogy 2022. szeptember 29-én, csütörtökön egy napos fürdőzést rendez az Esztergomi termálfürdőbe. Jelentkezni lehet a klub elnökasszonyánál Viczena Zsidek Annánál a Kis utcában vagy Pálenyík Ilonánál a Gurgyalban. Részvételi díj 12 €, amely tartalmazza a belépőt és az utazási költséget.
  • Értesítjük a lakosságot, hogy Chardonnay borszőlő eladó Marcinkó Árpádnál, a Perjés 1 szám alatt.
  • Nagy  cég fotovoltaikus rendszerek, napelemes berendezések, hőszivattyúk , háztartási rezsi megtakarítással kapcsolatos méretre szabott megoldások széles választékát kínálja. Komplett tervezés, kivitelezés, karbantartás, támogatások lehívásával kapcsolatos tanácsadás nyújtása. Érdeklődés esetén hívja a 0944650515 -ös telefonszámot.

• A Csemadok helyi szervezetének vezetősége szeretettel meghívja falunk lakosságát a Hotel Menthol című musicalre a Magok előadásában, amely 2022. szeptember 25-én, vasárnap 15.00 órai kezdettel kerül bemutatásra a helyi kultúrházban. Belépődíj 3 €, 10 éves korig ingyenes.

• A FK vezetősége értesíti a sportkedvelő lakosságot, hogy vasárnap 10.00 ó. a helyi sportpályán bajnoki labdarúgó mérkőzést játszik Marcelháza iskola csapata - Dulovce csapatával.

Készítve: 23. 9. 2022